Areeiro Apartment

ARCHITECTURE & INTERIOR DESIGN

Lisbon, Portugal

Deep intervention in an apartment of traditional typology, eliminating separation barriers to obtain a communicating space between kitchen and social area, qualified not only by the noble materials applied, but also by the ample glass that absorbs the light and gives fluidity to the space.
Scenic effect created through the marble wall that separates the social area from the kitchen, marking the passage of time through an enormous circle in the ceiling that illuminates the space at night.

The result is a cosmopolitan and sophisticated apartment, with atypical and functional solutions, such as tempered and lacquered glass kitchen, totally designed by the atelier and sanitary installations with marble and chromed steel conjugation.